Nu börjar det att arta sig

30Jul10

Nu känns det att det närmar sig dagen för premiären.

Igår var jag och Sara och köpte krukor, blommor och ”pynt”, tog hela dagen men jäklar vad kul det var. Sara är riktigt duktig och har koll på detta så det kommer bli superbra.

Började även att packa upp varor igår och försöka strukturera upp det på lagret. Var en aningens trångt. Vi fortsatt med det idag och nu börjar man se lite golv också 😉 Var tvugna att provsmaka två sorters choklad igår. Båda sorterna var ”Rå choklad” dvs den är inte upphettad till mer än 42 grader. Detta ger chokladen en helt annan smak och konsistens, mera som en tryffel trots hög  kakahalt. Eftersom kakaobönorna som används jäser vid så pass låg temperatur bevaras alla essentiella vitaminer, mineraler, antioxidanter, flavonoider och teobromin som gör chokladen så bra för dig.

 Rå choklad från MULU. Sötad med agavenektar vilket ger lågt GI-värde. Och viktigast av allt, den är riktigt god.

Rå choklad smaksatt med apelsin från Conscious. Denna chokladen doftade härligt av apelsin redan när vi öppnade lådan. Och smaken var inte sämre, det smakar verkligen apelsin, inget sötsliskigt utan ren, fräsch apelsinsmak. Gillar man romerska bågar och liknande älskar man det här.

Idag har vi även börjat med med väggen där det ska upp mera barnkläder, kommer bli riktigt snyggt. (Tack Karin för bra tips!)

Tre dagar kvar och massor att göra! Men allt ska nog hinna bli klart, hoppas jag. Det som strular mest är tyvärr företaget som ska lösa kortbetalningen. Är riktigt, riktigt irriterande med tanke på att jag skickade in det i god tid just för att det inte skulle strula.

Upptäckte även att jag inte hade fått mina efterlängtade Sweetcake. Ringde upp henne idag och då hade hon missat den delen av beställningen. Och dom var på semester :S Som tur var kunde deras grannar fixat så vi kommer åt varorna så min käre bror får ta en tur till Göteborg imorgon eftermiddag och hämta hem sakerna 😉 Tack, tack!

Men det hör ju till att vissa saker ska trassla, löser sig garanterat till slut ändå.

Annonser


No Responses Yet to “Nu börjar det att arta sig”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: