Mera leksaker

05Aug10

Insåg i veckan att det har börjat bli lite lätt utplockat bland leksakerna, inte bra. Så nu ikväll blev det en beställning med MASSOR av Rubbabu, lite träleksaker, speldosor , handdockor och lite till. Kul att sakerna ”springer iväg”, är ju meningen 😉

Nästa vecka hoppas jag på leverans av bl a snygga bokstöden från Züny. Har beställt dom fyra som finns på bild (plus en till men jag har tydligen glömt vilken. Blir en glad överraskning.) Min favorit är nog ugglan, den ser så förvirrad ut.

Imorgon får du inte missa att besöka butiken. Då får alla kunder som handlar en present. Du har även möjlighet att registrerar dig i vår kundklubb och då få 10 % rabatt på ditt köp den dagen. Gäller både fredag och lördag så passa på att ta en tur på stan och titta in hos oss.

Och en påminnelse, vi har ju nu fått gröna fingrar. Butiken är fylld med fina blomsterarrangemang i olika storlekar. Just denna veckan har vi premiärpriser.

På måndag kör vi igång med ”Veckans blomma”, det blir ett arrangemang till extra bra pris, endast 75 :- (ord. pris 165:-). Vad får typ av blomma kan komma att variera under veckan men snyggt kan jag lova att det är.

Annonser


No Responses Yet to “Mera leksaker”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: