Om mig

Jag heter Frida Nilsson och äger och driver livsstilsbutiken BellaBo i Lidköping.

Jag bor tillsammans med min man och tre döttrar på en gård i Bitterna. Förutom butiken är mitt största intresse hästar och då framför allt galoppsporten. Vi har sju egna hästar i varierande ålder och storlek. Bedriver uppfödning och träning av galoppörer och turridning på nordsvenskar. Mer om detta finns att läsa på firemoonhorses.wordpress.com

BellaBo säljer design och interiör via e-shop och egen butik i Lidköping. Genom att erbjuda annorlunda produkter utvalda med omsorg och genuin kärlek för design, färg och form ges kunden en unik shoppingupplevelse. Hög kvalitet är en självklarhet för BellaBo och genomsyrar hela sortimentet. Är produkten dessutom miljövänlig och framställd under rätt förhållanden ges den en extra stjärna i kanten.

Hälsa på oss i vår härliga livsstilsbutik i centrala Lidköping!
Här hittar du allt ifrån snygga disktrasor, praktisk förvaring, mjuka bilar, fantastiskt saltskrubb till morgonduschen, filtar, fluffiga kuddar, högblanka ljus, ful-snygga nallar till lillen, Choklad för finsmakaren, unika smycken, tavlor, drycken som håller bacillerna borta, väskor som överraskar, lampor och mycket, mycket mer….
Vi är den lilla butiken med det stora hjärtat. Vår ambition är att hitta detaljerna som kryddar vardagen och som tål att tittas på – länge.

Vi vill att butiken alltid ska vara inspirerande, inbjudande och rolig! Vi hoppas och tror att våra kunder lämnar butiken med ett leende på läpparna.

Vi får ständigt in nya, spännande produkter och varumärken. På BellaBo hittar du många ”kändisprodukter” från inredningsmagasin och media. BellaBo jobbar aktivt med att hitta nya intressanta produkter i alla prisklasser.

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda varumärken som:
Fatboy, SMD, ROBEX, freemover, frösö handtryck, JOSEFJOSEF, Anna O, bombadill, jabadabadoo, geggamoja, Dansk smyckeskonst, Artkoncept mfl.

Missa inte att vi alltid har Veckans Blomma för endast 99 krfärdigplanterat och alltid snyggt.

Välkommen in till oss!


Annonser

No Responses Yet to “Om mig”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: